Bazı yerlerde haklsıınız ama bunların sebebi kargocuların işini düzgün yapmamasından kaynaklanıyor örnek benim kargom var 12 sinde kartım basıldı ve 20 sinde x kargoya teslim edildi adamlar evime gelmediği halde 22.12.2020 de geldik evde yoktunuz telefon ettik açmadınız diye tele sekreter konuşuyor telefonuma bakıyorum ne bir arama var ne bir mesaj kapıma bakıyorum ne bir not var ne başka birşey evdeydim ve ailemde evde olmasına rağmen böyle bir yalan atıyolar bunu atmasının sebebinide anlamıyorum mecburen zaten bidaha getiriceksin o kargoyu niye böyle bir yalan atma gereğinde bulunuyolar anlamış değilim o yüzden millette böyle davranıyor doğal olarak tabi her kargocu öyle değil trendyoldan aldığım meslea her ürün de kargo sorunu yaşıyorum sebebi ise sürat kargoyla gelmesi diğer kargolarda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum adam getiriyo teslim ediyor gidiyo. Bu anlattığım kargo firmasının müşteri temsilcisi bile yok sen düşün
normal şartlarda bi kez getirir, ikinci kez getirmez. ya gider alırsınız ya iade olur. mecbur getirecek diye bişey yok.