valla hocam sana dıyecek sozum yok sen sureklı kendı dogruları soyleyıp kendı bakıs acından bakıyorsun oysa kı soyledıklerıne tek tek cvp verıyorum hele kı kulaktan dolma seyler soylemeyerek bızzat kendım ıcınde bulundugum sektor hakkında bılgı verıyorum o destekler bu sene yada gecensene verılmıyor hayvancılı ve tarımla ugrasanlar bahsttın yılardan berı alıyorlar .ama yine de nafile sen kafayı yollara betona takmıssın bu beton ıcınde sehir hastaneleri falanda vardır

. soylesene kımı basa getirırsek tarımda hayvancılıkda savunma ve teknolojık sanayısinde saglıkta daha bır cok konuda bızı bu sevıyeye getırır . mutlaka kafanda bu dedıklerını yapacak biri vardır soylesene bır daha kı secımde oyumuzu ona verelım . ben oyle bır sıyasetcı goremıyorum goremıyorum . suan kı iktidara da tüm siyasetcilerin icinde suan ki bile kotunun iyisi gozumde
Şehir hastanelerine ne zaman geldik anlamadım )))
Bugün devlet bayraktar siha almayı bırakıp amerikadan siha ithal etmeye başlarsa ne olur?
Bugün devlet rusya dan saldırı helikopteri almaya başlarsa bizim atak helikopterlerine ne olur?
İşte canlı hayvan ithal ettiğinde, et ithal ettiğinde bizim besicimize hayvancımıza da aynen bu oldu.
Sen başkasını denemeden bunların kötünün iyi olduğuna karar vermişsin ne diyeyim sana...
Önce ekonomiyi iyi yönetiyoruz istikrar devam etsin diye oy istediler, ekonomiyi batırınca bekaa sorunu var diye oy istediler, bugün de ülke iflas etmek üzere dış mihraklar saldırıyor diye oy istiyorlar.
Bu adamlar hala iktidardaysa demek ki 20 senedir vatandaşın keyfi yerinde )))