Dijital baskı ve Reklam ile hiç değilse 2 ye katlayacağınızı düşünüyorum. Ayrıca borsada merko gibi elde kalmayan hisselere yatırılabilir, Foreks piyasasına girilebilir. Ufak çaplı saç bandı vesaire üretimi yapılıp para 3 e katlanabilir. Belediyeden izin alınıp şu günlerde bilmiyorum verirler mi ama bardakta kısır bizzat kendi projemdir birisi yapmazsa kendimi topladığım an ben yapacağım 😀 2 senedir düşünüyorum çünkü. Ufak tefek bitcoin ethereum alış satışı yapılabilir. Sahibinden den bulup letgo da satılabilir aynı şekilde tam tersi. İşinize yarayacak bir bot yazdırabilirsiniz. Eğer aktifliğinize güveniyorsanız Twitter veya instagram hesabı kasılıp uzun süreç için reklam geliri yatırımı yapılabilir, Turistlere özel bende ordayım tarzı bir uygulama geliştirilebilir. Aynı şehirde turistlerin birbirini bulması için. Sahaflardan ve nostalji ürünleri satan koleksiyonculardan 300-500 TL ye alınıp satılabilir. Dropshipping yapılabilir, Büyük datacılardan data alınıp trendyol mağazaları veya hobi işleri ile uğraşan işletmelere satılabilir. Yasal sitelerden milli piyango vesaire şans denenebilir, Zengin gibi giyinip bir zengin restoranında zengin bir kadınla bağlantı kurulabilir amaç ************** değil onun çevresine iş yapmak için 😊 Biraz eğlenceli bitireyim dedim 😊

İyi forumlar