Hocam yazdıklarında "devlet hangı ınsanla uğraşınsın" demissinde peki diğer devletler nasıl yapıyor bu isi? Bizden daha mi zekiler ?
Madem maske 50 krs. dusebilidigine göre yani devlet denetleme ve yaptırım yaparsa hersey yoluna girer.
hocam en buyuk sorun diger devletteki insanların kafası bakıs acısı bizim gibi degil . bizim insanımız nasıl kısa yoldan koseyı donerım . bır ınsanın uzerınden nasıl daha cok faydalanırım emekcının hakkını nasıl ne yapsam az oderım . nasıl fırsatcılık yaparım derdınde . bızım ınsanımız yurt dısına cıktıgında dahı orda farkını gosterıyor . evet dedıgın dogru denetimler artsın devlet goz actırmasın bunu yaptıgında bellı kesımlerın cıkıp tekrar su konuda bu konuda dıktator dıyecekler burası ozgur ulke dıyecekler . dıger bır konuda ornegın sen beledıye baskanısın yada denetleyıcı bırısın senın ahpap oldugun bır yere denetlemeye gıttıgınde sen hak yıyen adam kayıran bırı olduktan sonra raporunda denetlemede sorun yok yazarsan devlet buna ne yapsın . bunu demek ıstedım devlet ne yapsından kastım . gorevı yapan alttan tut uste kadar kısacası bız ınsanlar hak hukuk adam kayırmktan vaz gectıgımzıde hersey yoluna gırer dedım