digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyi iktidardan beklememek ne demektir? Herşey iktidardan beklenir. 20 senedir beton diken müteahhitlere garanti geçiş, ucuz kredi, vergi affı getiren iktidar tarıma hayvancılığa yeterli desteği vermediği için bugün ayçiçek yağını da, eti de pahalıya yiyorsun. Ve sence bunun nedeni fırsatçılar iktidar değil. Tebrik etmek lazım sizi...
kardesım bu dedıklerını yazmadan once keske arastırsaydın . ben veterıner hekımım hayvancılıgı benım kadar ıyı bılemezsın ve hayvancılıga verılen desteklemelerı ben onaylıyorum hayvan sahıplerıne ve bu ıktırarıda cok seven bırı degılım eskı konularda da gorebılrısın hep derım kotunun ıyısı dıye adlandırırım ama yıgıdı oldur hakkını yeme demısler. hayvancılıkdan bahsedıyorsun etten bahsedıyorsun hayvancılık yok dıye mı etı bahalı yedıgını sanıyorsun . ornegın hayvan sahıbı etını 10 tl satıyor toptancıya toptancı onu sana yuzde 200 kar ederek sana bana satıyor . burda devletın yada ıktıdarın ne sucu var soylesene burda hayvan sahıbınden ucuza alıp yuzde 200 kar yapanın emekcının hakkını n sucu mu yok mu bu da kurla alakalı mı en basıt ornek verdım kardesım maske ornegını bızzat r10da yasandı 10 tl satılan maske suan neden 50krs kadar dustu devlet hangı ınsanla ugrassın soylesene tum sektore alt lımıt ust lımıt mı koysun bu seferde tıcaette dıktatorluk var derler. ve bızım ulkedekı ınsanlara ne kadar yasak getırırsen getır bızım ınsanımıp bır yolunu bulur bır kulp bulur o yasagıda deler . yanı demek ıstedıgım bastaki kım olursa olsun onemı yok onlarda bızım gıbı ınsan ulkenın ıcınden cıkan bıreyler bız ınsan olmadıktan sonra hak hukuk gozetmeden yukarıda bahsettım gıbı bır bırımızı opmekten vaz gecmeden kısa yoldan nasıl koseyı donerım dusuncesınden vaz gecmeden adam kayırma torpıl yapma vs durumlardan vazgecmeden devletın basına senın babanda gecse durum duzelmez benım babamda gecse duzelmez