Siteleriniz için özgün ve orijinal editörlük çalışması sunuyorum. İlk hedefimiz müşteri memnuniyeti olarak uyguladığımız bu çalışmada web siteleriniz için en uygun ve özgün içerikleri istediğiniz şekilde sitenize uyguluyorum.

✅ Hem lise eğitimimi hem de üniversite eğitimimi İletişim bölümü üzerine tamamladım. 2007 yılından bu yana (14 yıldır) bir çok sitede ve yerel medyada editörlük yapmaktayım.

✅ Haber sitelerinde anlık olarak istediğiniz saatlerde Google News uyumlu içerikler üreterek haber editörlüğü yapabiliyorum.

✅ Ekonomi, haber, moda, kadın, finans, sağlık, dekorasyon gibi bir çok sektörde içerik oluşturabiliyorum.

✅ Her gün istediğiniz adet ve uzunlukta içeriği oluşturup, düzenli olarak sitenize girişini yapıyorum.

✅ İçerikler kullandığınız seo eklentisine göre uygun şekilde eklenir, Yoast'ta çift yeşil olacak şekilde eklenir.

✅ İstediğiniz kadar fotoğraf ve etiket eklenir.

✅ Bunların dışında kopyala - yapıştır içerik ve ürün girişi çalışması da yapıyorum.

⭐ EDİTÖRLÜK PAKETLERİ ⭐

300 kelime günde 1 içerik aylık : 135 TL
300 kelime günde 2 içerik aylık : 270 TL
300 kelime günde 3 içerik aylık : 400 TL
300 kelime günde 4 içerik aylık : 540 TL
300 kelime günde 5 içerik aylık : 675 TL

Dilediğiniz adet ve farklı kelime sayıları için fiyat teklifi isteyiniz.

⭐ ÖDEME SEÇENEKLERİ ⭐

Ödemelerinizi AKBANK - İŞ BANKASI - ENPARA - ZİRAAT BANKASI - DENİZBANK aracılığıyla gönderebilirsiniz.

Fiyatlandırma taban fiyat olan 100 kelime 1,5 TL'dir.