Herkese öncelikle merhaba.Lütfen teklif verecek arkadaşlar söylediklerimi iyice okuyup anladıktan sonra tekliflerini yapsınlar.Domainini aldığım bir projemi güvenilir,tecrübeli ve alanında uzman birine teslim etmek istyorum.Sitemde yapılacak çalışma detaylı bir şekilde aşağıda maddeler halinde belirtecem.Lütfen tüm maddeleri iyice okuyunuz.Site hali hazırda kurulmuş olup tema yüklenmiştir gerekli olan temel eklentilerde yüklenmiştir.Öte yandan site jannah teması üzerine kurulmuş olup hostinge baglanmıstır.
- Sitede beraber konuşup karar vereceğimiz kategoriler oluşturulup gerekli tüm ayarlar yapılacaktır.
- Sitenin ihtiyac duydugu tüm eklentiler kurulacaktır.
- Site adsenseye uygun sekilde ayarlanacak olup sitenin tüm görsel calısmaları yapılacaktır.
- Sitede hali hazırda yazdırmıs olduğum makaleler yazılara uygun sekilde resimlerle beraber siteye günde iki makale yayınlanacak sekilde ayarlanacaktır.Resimler sizin tarafınızdan ayarlanacaktır.
- Site haritası,analitik baglantısı vs baglandığı halde bunların kontrolu yapılacaktır.
- Kısaca A dan Z ye sitenin tüm çalışması yapılacaktır cunku site benim için cok önemli bir projedir.
- sSite teklif usulu iş verilecek olup hem ticaret puanı hem fiyat hemde tecrubesine göre uygun buldugum kişiye iş verilecektir.
- Uygun bulmadığım kişiye cevap vermeme hakkımı saklı tutar ilgilenen tüm arkadaşların tekliflerini pm ile iletmelerini rica ediyorum.