ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
XML desteği ve entegrasyonlar olmayacaksa hiç olmasın zaten ama benim bekelntim daha farklı aslında diyelim ki Wordpress ile ya da Opencard gibi bir sistemle yaptığımız e-ticaret sitelerimizi kayıpsız sorun olmadan kendimizin bile taşıyabileceği bir eklenti veya özellik adına ne derseniz öyle olmalı. Bir de sırf dosyalar kendi sunucumda barınsın diye e-ticaret firmalarına yaklaşmıyorum bu nedenle çalınmasını engelleyecek bir sistem kurup kişilerin kendi sunucularına dosyaları alıp kurulum yapmasına izin vermelisiniz. Sonuçta ben alacak olsam tek seçeneğin siz olduğunuz bir durumda satın almam. Bunlara ve konuda yazan belli başlı şeylere dikkat ettiğiniz takdirde satılacağını düşünüyorum bende. Bir de ne olursa olsun sadelikten şaşmayın sayfanın aşağısına gitmek için efor harcamamız gereken sayfalar bence artık geride kaldıç Herşey sade ve minimalist olmalı.
Opencart İçin Taşıma Butonu Koyulacak Bilgiler Girildikten sonra Kategori ve Ürünleri Otomatikmen Sistem Çekecek Bunun için uğraşıyoruz şuan hocam