Merhabar. Öncelikle kısaca kendimden sonrasında da yapmak istediğim şeyden bahsedeceğim...
19 Yaşıma girmeme az uz bir zaman kaldı ve yaklaşık 7 yıldır sinema aşkı ile dolu büyüyen bir bireyim. Aman ha dizi film izleyip "aaaa bundan ben de yapmak istiyorum" diyen birisi olduğumu düşünmeyin, gerçekten de bu sektörde iş bulmak ve bunu senaryo yazarak yapmak istiyorum. Bu sene kişisel sebeplerden dolayı mezuna kaldım seneye her ne kadar çok istesem de sinema televizyon okuyamayacağım çünkü sektöre her ne kadar aşık olsam da özellikle ülkemiz için iş imkanları çok düşük o yüzden başka bir bölümde okurken aynı zamanda sinemayı hobi olarak devam ettireceğim. eğer kendimi geliştirir ve bir yerlere ulaşabilirsem de gerçekten de hayatımı adayabileceğim bir iş olarak devam ettirmek istiyorum. Kısacası sinema okumak isteyip okuyamayan ve sektöre senaryo yazarak giriş yapmak isteyen aynı zamanda bu alanda içerik üreten bir web sitesi sahibiyim.
Şöyle ki yıllardır aklımda olan bir senaryo var, fakat dediğim gibi sadece aklımda. Geceleri yatağıma yatmadan önce kendimce hikayeyi kafamda devam ettiririm ve bunu şu zamana kadar kağıda dökmedim. Yakın bir zamanda da senaryo tekniklerine göre fikrimi kağıda geçirmek istiyorum. Fakat işin zor kısmı sonrasında. Eğer ki aranızda senarist ya da senarist tanıdıklarınız olan birileri varsa, bu süreçte bana tavsiye verebilirlerse gerçekten çok sevinirim. Okuduğunuz için de çok teşekkür ederim.