Öncelikle yatırımcılar ile görüşüyorum yatırım gelirse site satışını iptal edebilirim, biraz yorulduğum güzel bir teklif gelirse satmayı planlıyorum.

Sitemin organik trafiği günlük 1400 ve grafiğim sürekli yukarı doğru görsel ekleyeyim:

Trafiğin organik olduğunu görmeniz için

7 Günlük Trafik :

Sitenin aylık geliri reklama göre değişiyor ama reklam vermeseniz de sipariş geliyor.

Hiç reklam vermeden önce shopier'den denedim

Şimdi şirket kurdum iyizico ile devam ediyorum, stok yok bende, sipariş gelince tedarikçimden alıyorum kargoluyorum.

Bir sürü içerikte 0. sıradayım 1 bile değil özel içerik olarak en tepede çıkıyorum.

Aslında kendi resimlerimi çeksem kendi stoğum olsa birazda reklam bütçem olsa her ay 10k kazanabilirim ama yatırımcıları ikna edemiyorum, ya ben hayalperes bir durumdayım yada projem sandığım kadar iyi değil.

Site adresi : Pm
Sitenin aylık getirisi: En az 2 kazandırdı son 3 ayda
Sitenin açılış tarihi: sitem 3 yıllık son 6 ayda domain değiştirdim com.tr bir domain aldım ama alacak kişiye diğer domaini de verip açıklama yapacağım.
Kategori, sitenin içeriği nedir: doğal taşlar hakkında bilgi ve satış
Günlük hit sayısı: 1300-1500 her gün artıyor
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) %99 Google %1 diğer
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: yaşı 3 Pagerank ölmedi mi ya
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet komple satılık
Hosting dahil midir: çok güzel yıllık 2000 TL olan bir hosting var ödemesini yaptım turhossta buda satışa dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

İstediğim fiyat 80.000 TL

Çok gelebilir bunu anlarım ve siteyi satmak benim için şart değil sıkışık değilim, biraz yoruldum ve bu rakama rahatça veririm, aksi halde kalsın köşede kafasındayım.

Ücretli tema, eklenti var. 60 $ tema 40$ wproket gibi gibi. Başka ne ekleyebilirim bilmiyorum. Hayırlısı olsun.