BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kapak fotoğrafı bile yetti zaten teşekkürler ama daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum malum kafa yapısı ile. Biz ne yaparsak yapalım bazı şahısları girdikleri bataklıktan çıkaramayız, kafaların içini değiştiremeyiz. Neyi gösterirsek gösterelim kendi görmek istediğini arar gözleri bazılarının. O yüzden bazı kişilere kayıp gözüyle bakıp önemsememek en hayırlısıdır. Bak sen ben yazınca kendini önemli biri zannedip cevap yazabiliyor, bence sende uğraşma. Az sayıda da olsa forumda maalesef var böyle kişiler, denk geliyoruz sürekli. Yum gözünü bırak ne hali varsa görsün, engelle benim gibi bak mesajları bile gözükmüyor tertemiz.

O malum cümlede çocuk kandırıyor zaten 2,500,000,000 DOLAR peşin parayı halkımız çorbaya muhtaçken Azerbaycan'ı Ermenistan'dan savunmak için harcadığımızı zannediyor. Bence diye eklemiş birde, düşünsene koskoca 90 milyonluk ülke 2,5 milyar dolar veriyor, niye? Cevap = " bir şey denicem, bakalım savunma sistemi bizim drone ları görüyor muğğ? " Zaten Ermenistan S400'e sahip değil bildiğim kadarı ile, S300 kullanıyorlar. Yani ne yapayım laf dalaşına mı gireyim vatandaş ile? Çektiği çukura girip üzerimi mi kirleteyim? Yazdığı 3 saçma cümleye roman yazarım, oldu o zaman neden bilgisiz ile mücadele etmiyorum mu diyeyim Gerek yok, gerçekten bazı insanlar cevap aldıkça kendini önemli hissedebilir, neden durduk yere önemli hissettirelim? Aynısını tavsiye ederim

( Engellediğin kişinin açtığı konuya yazamıyormuşuz, size cevap verebilmek için engeli kaldırıp tekrar engelliyorum, tekrar yazmak için şu harcadığım 30 saniyeyi harcayıp engel kaldırmak ile de uğraşmam tekrar )
HAHAHAH bu kadar tahammül edemeyişiniz beni çok mutlu ediyor bir kez daha kendimle gurur duydum kapak fotoğrafımda bu ülkenin en şerefli makamına sahip olan insanlar mevcut ve ben gurur duyuyorum ülkemizi yurt dışında ve yurt içinde temsil edecek başka bir kişi olmadığında bilincindeyim ve görüşümle onur duyuyorum. evet dediğiniz gibi bazı insanlar vardır çukura düşmüş gözleri körelmiş onlara dünyanın en iyi olayını da gösterseniz göremezler İHA ve SİHA lara bile tahammülünüz yok neyse sıkıntı yok herkes konuşur ama icraatı herkes yapamaz.