oguzkeles58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem bu kadar şey yazdın hocam alıntılayacağım tabi ki de öyle söyleyip kaçmak yok En baştan cevap vermeye çalışacağım baştan aşağı hepsini okudum.
İHA-SİHA konusunda üretecek teknolojimiz yok demişsin bunu araştırarak olduğunu görebilirsin zannediyorum ki youtube de denk geldiğin 1-2 video ile yorum yaptın ama şunu bil ki o teknolojiye sahip olduğumuzu tüm dünya gördü ve biz iha ve sihaların en iyisini üretiyoruz farkımız bu attığım linke de girip araştırabilirsin. S400 konusuna gelirsek burada farklı bir siyasi yol izlendi onları alma sebebimiz hem amerikaya rest idi ama benim şahsi düşüncem olarak oradaki asıl oyun s400 ü alıp yapılan iha ve sihaların testini yapmaktı bakalım s400 ler iha ve sihaları görebiliyor mu vs. diye bunun da asıl sebebi Ermenistanın s400ler ile korunması ve bizim Azerbaycana olan iha siha yardımı. Biz gördük ki s400 iha ve sihaları göremiyor hemen azerbaycana verdik ve karabağı geri alması için. ( kabataslak anlattım beyin fırtınısa yaparak daha ayrıntılı araştırabilirsin dünyada bu tarz siyasi örnekler mevcuttur) Benim yazdığım üsküdar belediyesinin yardım yaptığı yardıma muhtaç insanları da örnek vermişsin o zaman soruyorum bana öyle bir ülke söyle ki yardıma muhtaç insan olmayan ? ben cevabı vereyim yok. Öyle bir ülke olmayacak ki inşallah olur. Yapılan double yolları da eleştirmişsin bence o konuyuda biraz araştır yapılan yollar senin sokak arandaki sıcak asfalt ile parke taşlar ile yapılmıyor uçakların bile acil iniş yapabileceği yollar yapılıyor ufak bir anadolu turu yaparak yapılan yolların kalitesini görebilirsin. Yapılan yatırımların 100 milyar dolar olduğunu söylemişsin ama zannediyorum ki finans alanında da sınıfta kaldın çünkü 100 milyar dolar değil yaklaşık olarak 800 milyar dolarlık yatırım var sadece devletin bu dediğim diğer özel sektörün yaptığı yatırımları katmıyorum son 20 yılda ki devletin ekonomik büyümesini araştırıp bakabilirsin. Uluslararası caminanında kabul ettiği trademap sayfasından da bakabilirsin Biz cep telefonu da ürettik vestel hatta sahibi bana bir fırsat verin alırsanız geliştireceğiz dedi ama kimseden rağbet görmedi maalesef. biz üretiyoruz hocam bunu dünyanın süper güçleri kadar yapamasak da yapıyoruz İnşallah daha da iyileri üretilecek ve daha da gelişeceğiz. Bu arada kaç tane ülke gezdin bilmiyorum ama gezip görmeden her şeye karar vermem bende 1 sefer gittim yurt dışına ayrıntılı bilmesemde objektif şekilde eleştirdiğimizde onların da olumsuz yönü çok çok fazla ama halkı eğitimli olduğu için yapılacak işleri görüyor destekliyor bizim ülkemizdekiler gibi yapılanı karalamaya çalışmıyor. Almanya ile kıyaslayacaksan önce almanlar kadar çalışkan olmalısın bence halkımız almanya halkı kadar çalışkan olduğunda emin ol bizimde refah seviyemiz daha üst seviyelere çıkar. Bu ülke de daha az şehit vermemizin en büyük sebeplerinden biri olan Selçuk Bayraktara bile imada bulunuyorsun gerçekten yazık istese bakan olurdu ama o kazançlı olduğu için o yolu seçti diyorsun ayıp gerçekten önce git adamın hayatını araştır belgesellerini izle konuşmalarını izle ve bu ülkeye hizmet etmeyi ant içmiş ailesini araştır. Aile şirketinin ülkenin her döneminde yatırımları var bunları bile göz ardı edecek kadar ya cahilsiniz yada körelmişsiniz. Diyecek çok laf var ama bu kadarıyla yetinmeni istiyorum şimdi bende senin gibi diyeyim alıntılama yapmazsanız sevinirim
Alıntılama dedim değil mi? Hadi bak git Irak konusunda millete sataşmışsın, hadi az ötede oyna lütfen, ben Mevlana değilim ne olursan ol gel demem ve çektiğin çukura girmem. Yok korkuyorsun yok kaçma yok 1-2 video izleyip gelmişsin bilmem ne. Yoldan çevrilip mikrofon uzatılan bilgisizler ile karıştırma beni, kendi cahilliğin ile kal bana bulaştırma. Vakit kaybı cümlelerine Irak konusunda yeterince zaman harcadım, 3-5 dakikam çöpe gitti. Ben yokmuşum gibi davran, sana uzun uzun cevap yetiştirmem, zaten engelliyorum profilini, troller ile gerçekten işim olmaz.