öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Bu reklam işi r10 da elbette iyidir ama bu parayı google ads ye harcasam nasıl olur sizce. Birde bu smm işinin yurtdışı ayağı var biliyorsunuz. Hiç düşündünüz mü? veya denediniz mi? Birde ne kadar harcama yaptınız ne kadar kazanıyorsunuz sorması ayıp bilmek istedim.
Aynen hocam aslında fazlasında gözüm yok. reklam vs masraflarını çıkarak aylık 1.000-2.000 bıraksa yeter diyorum.
Hocam ads tarafında daha çok paket satış siteleri tutuyor. GOogle'ye Instagram takipçi satın al yazarsanız o sitelerin mantığını anarsınız.
5'e alıp 30-40'a satıyorlar. Kar marjı çok yüksek.
Ads tarafında reklam optimizasyonu iyi yapmak lazım. Ayrıca art niyetlilerin saldırısı olabiliyor ve bakiye çöp olabiliyor.
Yine bütçe varsa seo ile yükselmek en mantıklısıdır.
Yurtdışı ayağı var derken orada da R10 gibi forumlar var. Ne kadar tutar bilmiyorum. Hiç yurtdışı piyasasına açılmadım çünkü.
Ne kadar harcayacağınız tamamen dediğim gibi size bağlı. Ben imkan oldukça her türlü harcamayı zararına olsa dahi yapıyorum.
Mesela Ads reklamı, tanıtım yazısı, Instagram sayfalarına reklam, R10'da reklam VB.
Kazançta dediğim gibi sizin kar marjınıza ve müşterilerin kullamına bağlıdır.