demoda bu sitedeki öne çıkan görseli bir türlü yapamadım.
emin olamıyorum o yüzden almak konusunda zorlanmak istemem oldugunu görüp almak isterim öne çıkan görselin herşeyi denedim olmadı
ieconomy.io
yardımcı olabilecek arkadaş varsa oda olur
Öne çıkan görsel lazy-loading şeklinde yükleniyor. Öncelikle
Yazı Sekmesi > HTML'i Değiştir Bölümü > Element özniteliklerinin değerlerini birbiriyle değiştir seçeneğini kullanarak öne çıkan görselin
data-src özniteliğinin değerini
src özniteliğine almanız gerekiyor. Sitedeki öne çıkan görseller webp uzantısına sahip. WordPress bu uzantıyı tehlikeli bulduğu için bu uzantıya izin vermiyor. Hedef site bunu büyük ihtimalle başka bir eklenti kullanarak yapıyor. Öne çıkan görsellerin URL'lerini incelerseniz .jpg.webp uzantısına sahip olduklarını görebilirsiniz. Görsellerin URL'lerinin sonundaki .webp uzantısını kaldırdığınızda .jpg uzantılı görsele ulaşabiliyorsunuz, yani geçerli bir görsel URL'si elde edebiliyorsunuz. Dolayısıyla, ikinci adım olarak da
Yazı Sekmesi > Öne Çıkan Görsel Bölümü > Öne çıkan görsel URLsinde bul ve değiştir seçeneğini kullanarak .webp uzantısını kaldırmanız gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra eklenti öne çıkan görselleri kaydedecektir.