Hocam demişssiniz ya negatifleri görenlerin zerre kadar önemi yok diye bundan dolayı biz böyle rahat konuşamıyoruz hocam.
Yanlış anlamayın hocam ev geçindiriyormusunuz? 1 sıvı yağın fiyatını biliyor musun? Nasıl bir halde olduğumuzu biliyor musunuz hocam?
1 ay ile 12 ay arasında çocuk gelişimi için ne kadar paralar harcandığını biliyor musunuz hocam? Allah'a şükür savunmamız çok iyi ama işte güzel kardeşim tek onla bitmiyor ki

İnan çöpten o ekmekleri toplayan insanlar neden topluyor çöpten? Elimizden geldiğince yardım yapmaya çalışıyoruz ama biz yetişemeyiz ki.

5 milyar ırak 5 milyar tunusa vereceğimize keşke 70 yaşındaki ellerinin kırışıklığına kurban olduğum teyzeme verseler
Bir abim var aklımızın yetmediği şeylere konuşmayalım Emirhan bizim aklımız yetmez der hep.

Gardaşım benim aklım yetmiyor vallah
Bakın yapılan yardımları kendi oturduğum semtte şöyle açıklayayım; Üsküdar belediyesi günlük yaklaşık yemek yapamayan yardıma muhtaç 1000 kişiye yemek servisi yapıyor 3 öğün ve bu her gün yapılıyor, bunun yanında geri dönüşümden elde edilen gelir ile yardıma muhtaç vatandaşlara maddi manevi destek fonları oluşturuluyor. imkanı olmayan her öğrenciye tablet vs. saymakla ben bitiremem. bunları sallamıyorum daha niceleri var. Dediğinize katılıyorum zor bir dönem kolay demiyorum ama her yokuşun sonunda düzlük elbet olacaktır. bizi ayakta tutan ümittir. sadece negatif olayları görmeyelim çok pozitif olaylar var etrafımızda onları da görelim