İlgi çekici kelimeler olmalı sitede hem de özgün
Ben önce konuyla ilgili ana ve alt başkıkları belirliyorum ardından her başlık için yazabildiğim kadar detaylı şekilde yazıyorum. Sana da yardımcı olabilir bu şekilde yapman.
Bir konuyu yazarken mutlaka araştırma yap tekbir yeri kaynak olarak alma. Birçok farklı yerden oku zaten okudukça göreceksinki farklı cümle çeşitleri önüne gelmeye başlıyor bu şekilde ilerleyebilirsin.
Dört yıla yakın burada makale yazarlığı yaptım şimdi de meslek icabı sürekli bir şeyler yazıyorum. Bana göre kilit nokta okumak. Ne kadar çok okursanız o kadar iyi yazarsınız. İkinci tavsiye olarak da metni yazmaya başlamadan önce hem aklınızda kurgulamanız hem de bu kurguda kilit noktaları (içeriklerde ekseriyetle anahtar kelime olarak bahsedilen husus) not almanızı söyleyebilirim.
Yani dediklerinize göre kafamda bir şema oluşturdum şu şekil ; İçeriğin konusu diyelim bir altcoinin yükselmesi olsun bu
1-altcoinin yükselmesiyle ilgili ve neden yükseldiğiyle ilgili uzman kişilerin yorumlarını belirten içerik,
2- Alt bir başlık, alt başlıkta sanırım altcoin nedir tarzında birşey olmalı
3- Alt başlıktan sonra kendi düşüncelerimide belirtirsem ve okuyucuyla birebir temas halindeymiş gibi bir yorumda eklesem bir sorun yaratırmı ?