Dns de spf ve benzeri ayarları yaptınız mı? Outlook a bağlantıyı ssl ile 465 portunu kullanarak yaparsanız spam olarak algılanmaması lazım.
DNS ayarlarını aşağıdaki şekilde ayarladı. Evet SSL ve 465 ile kurulumu yaptım.
mailiniz direkt olarak yandex reject ediyor gibi. mail içeriği imza gibi durumlardan oluyor olabilir gibi.
Evet imza da sosyal medya logoları vs de var, benimde aklıma imzadan kaynaklı spam olarak mı algılanıyor diye düşünüyorum.
TXT kayıtlarım aşağıdaki görsellerde bulunuyor.
TXT kaydı girişleri tam mı? En önemlisi mail._domainkey kaydını ayarladınız mı?
mail._domainkey de şüphem var, doğru yaptım mı emin değilim. domainkey yerine kendi alan adımı yazdım doğru mu acaba bilemedim
Sorun büyük ihtimalle Spf dkim kayıtlarından kaynaklıdır Spf ve dkimleri yapınız.
DNS ayarları aşağıdaki gibi yaptım
mail.yandex.com.tr üzerinden gönderdiğin mail gidiyor outlook üzerinden gitmiyorsa kullandığın outlook programı kırılmış/cr-acklı olmasından kaynaklı olabilir veya bilgisayarında virüs/rat vb. yazılımlar yüklüyse yandex mail bunu fark eder mailleri göndermez. Benim 50 den fazla domainim yandex kurumsala ekli hiçbir sıkıntı yok tabii ben yandex kurumsal gibi profesyonel bir mail servisini gelip de outlook gibi hantal bir yapıya eklemiyorum
Yok crackli outlook değil, bilgisayarda virüs olmadığına eminim.
DNS ayarlarım