O kadar iyi yorumlar ve aynı ziyniyette yorum yapanlar olmuş ki. Öncelikle teşekür ediyorum.
Ben çocuğun ses yapmasını tamam kabul ediyorum çünki benimde bir evladım var, evet covid19 sebebiyle çocuklar evlerinde dışarı çıkamıyorlar, koşturacak ona da tamam. Fakat yalnış olan konu ben duvara vuruyorum diye şikayet edilmem ve artık ben duvara vurunca çocuk sesi değil büyük zıplama sesi duymam.
Biri demiş ben olsam üst komşun seni dava ederdim duvara vuruyorsun diye; keşke üst komşum sen olsan ve beni dava etsen. İnan haberlere çıkardık
@merner;
Biri demiş ben alt komşuma ses yaptığım için karşılaştığımda özür diliyorum, kapısını çalıp jest yapıyorum. Çünkü onun o anki ruhunu anlamaya çalışmış,
@Programmer;
Bence hep böyle olmalıyız birşeyi yapmadan önce o altta oturan sen olsan ve ben senin üst komşun olduğumda aynı şeyi yapsam sen nasıl tepki verirdin? Susarmıydın? Sağolun çok güzel zıplıyorsunuz mu derdin? Biraz daha koşun mu derdin? Yada zıplarken dikkat edin ayağınıza birşey olmasın sakatlanmayın mı derdin?
Hocam siz haksızsınız demiyorum inanın. Alt komşuma mahcupluğum konusunu anlamışsınız zaten.
Burada olay kimse zaten kimseyi rahatsız etmek istemez. Zaten bile bile yapıyorsa ruh hastasıdır ama burada biraz karşılıklı iyi niyet göstergesi olması gerekiyor.
Kişi bu konuya belki çözüm bulamamıştır. Bulsa zaten devam ettirmez diye düşünüyorum kendimde yaşadığım için.
"Ya bu diyardan gideceksin yada bu deveyi güdeceksin" olmak zorunda bu durum biraz maalesef.
Şu tavana yalıtım malzemesi kullanmayı düşünün bence. Maliyetini araştırın çok uçuk çıkmazsa üst komşunuzdan finansal destek de isteyebilirsiniz belki. (ben alt komşum böyle birşeyle gelse bütçeme uygunsa destek verirdim)