Çocuklu ve üst komşu biri olarak şunu söylemek istiyorum.
Kimse bilerek rahatsızlık vermek, huzur kaçırmak istemez. Çoğu kişinin de saygısız, anlayışsız olduğunu düşünmüyorum. Herkes kendince haklı..
Alt katım boş, 2 alt kattan komşu şikayete geliyor. Biz bu evde asfalt çalışması yapmıyoruz. Öyle ki ilk şikayetlerinden sonra çocuğumuzu o kadar çok uyarıyoruz ki psikolojisi bozulur hale geldi. Kapı çaldığında, sipariş geldiğinde baba ses yapmadım ki diyor. O kadar bilinç altına yerleşmiş.
1 yıl öncesine kadar oturduğum evde de alt katım boştu. Orada birlikte koşar, top oynar tabiri caizse tepişirdik. 1 kez şikayet olmadı. Burada suçlu ne alt komşu ne üst komşu. O binayı yapan müteahhitin suçu. Hala çocuğumu frenliyorum. Bu pandemi döneminde çıkamıyor, gezemiyor, çocukluğunu yaşayamıyor. Hiçbirşey çocuğumun sağlığından önemli değil ama ona rağmen koşmalı tüm oyunları kısıtlıyoruz hatta yasaklıyoruz. Ancak yine de ses gidiyormuş!
Benim düşüncem imkanlar el verdiğince böyle binalarda oturmamak. Huzurla kalamadıktan sonra otoparkı, asansörü hiçbir mana ifade etmiyorum benim için