Bilenler vardır ama bilmeyenler için Hp bilgisayarlarda eski kullanıcılarına bilgisayarlarını yenilediklerinde 480 TL iade yapıyor. Laptoplara ek olarak masaüstü cihazlarda da bu iade geçerli.

Tek yapmanız gereken ise sizde bulunan eski cihazın seri numarasını sistemlerine kayıt ettirmeniz. Eğer hp bilgisayar almayı düşünüyorsanız kaçırılmayacak bir fırsattır. Özellikle de diğer kampanyalar ile birleştirilirse çok güzel bir indirim kazanıyorsunuz.

Seri numarası kısmında sizde kayıt sırasında cihazınızın orta seviye bir cihaz olmasını, garantisinin bitmiş olmasını ve cihazın bir şirket cihazı olmamasını istiyorlar. Eğer böyle bir durum olursa da size bu cihaz bu veya şu neden uymuyor diyorlar.

Bu konuda seri numarası olmayan bu indirimden yararlanmak isteyipte yararlanamayanlar için elimde 10 adet seri numarası mevcut. Adet fiyatı 20 Tl olup toplu alımda indirim sağlayabilirim. Numaralar garantilidir. Çalışmama kabul edilmeme gibi durumlarda kesinlikle mağdur etmiyorum.

Resim ekleyemediğimden kaynak veriyorum. Resimler ve kanıtları bloğumda paylaştım. Nasıl yapılacağını tek tek detaylı anlattım. Ama yine de yapamayanlar için de destek verebilirim. Sorusu olan burada konu altından sorabilir.

Kaynak: Hp Para İadesi Nasıl Alınır