Merhaba,
Yaklaşık 1 aylık araştırmalarım sonucu "ben de gireyim ya batarım ya çıkarım" düşüncesi ile az evvel birebir danışmanlık eğitimi satın aldım. Danışmanlık almamın sebebi videolu eğitimine nazaran daha fazla performans alacağımı, en azından işi bilen tecrübeli insanlar ile birebir işlem yapacağım içindir. Her güncellemede konuya mutlaka yazacağım, bu işe girmek isteyenlere bir rehber olur diye düşündüm. Sadece eğitimi aldığım firma, kişi(ler) hakkında bilgi vermeyeceğim. Kimsenin adına kefil olmak istemem. Bu işte kazanmak da var kaybetmek de.
22.12.2020
Ödemeyi yaptım, gün içinde arayacaklarını belirtmişlerdi satın alma sayfasında. Beklemedeyim.
Akşam 19:30 için randevu almıştım aynı saatte arandım, izlenecek yol hakkında bilgi verdiler. Gerekli belgeleri hazırlamamı, yarın ödeme almak için gerekli başvuruların yapılacağını, amazon satıcı hesabına da başvuru yapacağımızın bilgisi verildi. Yine 19:30 olarak randevulaştık.
23.12.2020
Payoneer hesabı oluşturduk fakat zaten 2016 kayıtlı payoneer hesabım varmış, 18 yaşından küçük olduğum için reddedilmiş. Belge isteme yeri kapalı ve aktif edemedik. Mail attık payoneer'e, açıldığı zaman işlemlere devam edeceğiz.
21.01.2021
Neredeyse 1 ay geçti hala Payoneer maillerimize dönmüş değil. Muhtemelen bir akrabam üzerinden hesap açıcam.