chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aleyküm selam.
iPhone cihazların en büyük eksikliği bataryası.
Gerçekten çok kötü iPhone 12 Pro Max batarya kapasitesi 3.687 mah adam 17 bin TL verecek kanser olmak için

lviii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
''Bir telefonu alınca 3-4 sene kullanıyorum '' android'in patladığı nokta bu zaten Ben de cuma günü 4 senelik iphone 6 maceramı (kapanmalar, bi anda şarj bitmeler vs. derken) bitirdim. iPhone SE 2020'ye geçtim ve uçak gibi resmen ben boşa yaşıyormuşum iphone ile dedim sana da hayırlı olsun hocam
Güzel kullanıma androidlerde de sorun olacağını sanmıyorum hocam benim iphone 6'da 1 tane çizik bile yok ben çok temiz kullanırım malım değerlidir İnşallah uzun ömürlü olur

SAEED adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iPhone 6’yı bu senelerde kullanamamanız yada ufak tefek sıkıntılar çıkarması normal malum güncelleme sorunları var. Önemli olan yeni aldığınız telefonu iPhone 6 kadar uzun süreli kullanabilecek misiniz. Umarım gerçekten işinize yarayan bir telefondur. Güle güle kullanın.
İŞte sorun güncelleme sorunları. Telefonu bilerek yavaşlatıyorlar sanırım. Whatsapp'a giriyordum emoji butonuna tıklayınca 20 saniye bekliyor wp çöküyordu. Güzel sohbetlerde en güzel yerinde denk geldikçe insan felaket sinirleniyor