Ben sadece şunu söyleyeyim. Nerede kalitesiz içerikli siteler var bu tür çalışmaları yapıyor. Avukat, doktor bilmem kim önemli değil. Bu adamlar arama lokosyonu nedir bilmiyorlar. İnsanlar aramaları cep telefonundan yapıyor. Google size en yakın yeri gösteriyor. Avcılarda avukat arıyorsanız size google haritalarında en yakın yeri gösterir. Sizin sitede o bölge için sayfa oluşturmanızın hiçbir mantığı yok. Sadece göze hoş geliyor. Ya da birilerini seo çalışması adı altında bunları kakalıyorlar.
Çok basit kapının önüne çıkan. Bir diş doktorunu arayın, bir avukatı arayın bakalım. Sonuçta ne görüyorsunuz?
Ayrıca bunları ben söylemiyorum. Google kendi sitelerini bir defa okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Merhaba hocam şimdi mantıklı bir bakış açısıyla yaklaşmışsınız konuya ama şöyle de bir şey var google haritalarda kayıtlı olan firmalar, numaralar, adreslerin haricinde insanlar bilgi edinmek istiyor.
misal bir diş probleminiz var oturduğunuz ilçenin adını ardından diş doktoru yazdınız örn; sancaktepe diş doktoru bu arama sonuçlarında altta çıkan bir siteye mi tıklarsınız yoksa direkt google mapsde görünen en yakın diş doktoruna mı ?
şahsen ben altta bulunan sitelere tıklayıp bilgi alıyorum doktor kim? adı ne ? kadın mı erkek mi? zirkonyum diş yapıyor mu yapmıyor mu fiyatları nasıl ? bu gibi soruların cevaplarını öğrenmek için araştırıyorum. inan 10 insandan 8i benim yaptığımı yapıyodur..