ebilge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel söylüyorsunuz da sizin bir kişiye çalışma yapmanız demek. Tüm çalışmalarınızın ortaya çıkması demek. Bunun önüne asla geçemezsiniz. Zincirin bir halkası gibidir bu işler.
Arşivime bölüm bölüm ekliyorum derken şunu kast ediyordum hocam: sektör sektör çalışma yapılacaklar olarak ekliyorum ki zaten her siteye aynı çalışma mantığı ile çalışılmasını doğru bulmuyorum backlink tanıtım yazıları çalışma yapılacak siteye en yakın sektöründen siteler olmalıdır. Sizde haklısınız tabii her siteye ekleyebileceğimiz otoriteyi arttıran belli başlı kaynaklar vardır bunlar ifşa olabilir ama seo çalışmasının tek paket al bitti mantığıyla çalışmadığı bir gerçektir. Örnek: ben da +90 üstü 5 site ile çalışmaya başlar zamana yayarak diğer sektörle alakalı web sitelerine geçerim sağlık için ise sağlık genel blog ise genel blog olarak devam edilir bunların da ifşasını haklı olarak istemem
İfşa olmaması için de alıcıyı tatmin edecek şekilde sitelerin değerlerini paylaşırım çalışma sonunda ise rapor paylaşılır zaten