Native olarak yaptığım ve satmayı düşündüğüm Görev Yap Uygulamam mevcuttur.
Uygulama da görev olarak şuan Youtube Video İzleme, Uygulama İndirme, Instagram Hesap Açma görevleri bulunmaktadır.
Uygulama indirme görevinde: Görev gereği indirilmesi gereken uygulamanın telefonda yüklü olup olmadığının kontrolü, yüklü değilse indirme talebi isteniyor. İndirildikten sonra tekrar uygulama yüklü mü değil mi diye kontrol yapılıyor ve eğer yüklenmiş ödülü al butonu çıkartılıyor. Ödülü al butonuna tıkladıktan sonra admin onayına sunuluyor.
[5 yıldız ve yorum görevleri için sisteme resim yüklemeden nasıl kontrol yapabileceğimi araştırmaktayım. Aslında nasıl bir yöntem kullanılarak yapılacağını biliyorum ancak henüz tam oturtamadım. Eğer ki yapamazsam klasik resim yükleme şeklinde olacak. ] Youtube Video İzleme Görevi: Görev gereği izlenilmesi gereken video için görev başlatıldığında, Youtube videosu otomatik oynatılıyor ve kullanıcı hiç bir şekilde videoyu durdurmak için ya da ileri almak için müdahalede bulunamıyor. Örneğin videonun en az 60 saniye izlenilmesi gerekiyorsa, sayaç başlıyor ve 60 saniyenin sonunda ödülü al butonu çıkıyor.
Instagram Görevi: Müşteriden eğer Instagram hesabı açmasını istediyseniz, müşteri Instagram hesabını açtıktan sonra bir form ile Instagram login bilgilerini bize gönderiyor. Otomatik olarak sunucuda kontrol edilip var olup olmadığı, varsa giriş bilgilerinin doğru olup olmadığı, giriş bilgileri de doğruysa Instagram giriş bilgilerini ve şifrelerini sizin belirlediğiniz bir şifre ile otomatik değiştirip, görev otomatik olarak onaylanmaktadır.
Ayrıca kontrolünü otomatik yapabileceğim
Codecanyon'da da satmayı düşünüyorum ve muadillerine baktığımda $100 ilâ $200 arasında bir fiyat aralığı var. Bende Codecanyon'da $130'dan satmayı düşünüyorum. Ancak R10 içinde adil fiyat tavsiyelerinizi bekliyorum.