2021 yılının başlarında
tahmini olarak 20 Ocak 2021 tarihinden itibaren doğrulama (mavi tik) başvuruları yapılabilecek. Yeni doğrulama politikasını
bu linkteninceleyebilirsiniz.
- Eğlence: Film stüdyoları, TV ağları ve müzik varlıkları gibi büyük eğlence şirketlerinin hesapları doğrulanabilir. Filmler, etkinlikler / festivaller veya TV şovları gibi bu varlıklarla ilişkili prodüksiyonların resmi hesapları aşağıdaki durumlarda doğrulanabilir:
- doğrulanmış bir kuruluşla bağlantı, hesabın profilinde açıktır; ve
- prodüksiyon veya varlıkla ilişkili web sitesi veya benzer resmi kamu kaynağı, profilin bir bağlantısını içerir
Sanatçıların, icracıların, yönetmenlerin ve bu tür kuruluşlarla ilişkili halka açık benzer rollere sahip diğerlerinin bireysel hesapları veya prodüksiyonları aşağıdaki durumlarda doğrulanabilir:
- doğrulanmış bir kuruluşla ilişkili web sitesi veya benzer bir resmi kamu kaynağı, profile bir bağlantı içerir;
ve - IMDB profillerinde 5 üretim kredisi var veya
- yukarıdaki Haber kriterlerini karşılayan haber kuruluşlarına başvurmadan önceki 6 ay içinde 3 veya daha fazla öne çıkan referansa sahipler.
SANATÇI OLMANIZA GEREK YOKTUR!
ÖRNEK ÇALIŞMALARIMIZ;
PM YOLUYLA İSTEYİNİZ! KÖTÜ NİYETLİ ARKADAŞLAR BULUNUYOR FORUMDA

[profilinizi oluşturmak için herhangi bir şart aranmamaktadır.]
-Tüm sosyal medya hesaplarınızı ekliyoruz.
!!!ÜSTELİK 1-3 SAAT ARASINDA OLUŞTURMAKTAYIZ!!! FORUM'DAN 45 GÜNDE 28 KİŞİ - FORUM DIŞI 35 GÜNDE 85 KİŞİNİN OYUNCU, YAZAR PROFİLLERİNİZ OLUŞTURDUK. YILBAŞINA ÖZEL FİYAT: 75₺ OCAK AYINDA FİYATLARIMIZ 450 ₺ OLACAKTIR. Forum dışı https://discord.gg/v9X2bvp
Imdb satışı aldım, hızlı ve güvenilir birisi. 2.5 saatte oyuncu profilim oluşturuldu
İmdb siparişi alındı. Sorunsuz ve hızlı şekilde teslim etti. Doğrudan profilimi de gönderdi. +1
Sipariş verildi ve başarıyla teslim aldım. Teşekkür ederim.
Sipariş verildi ve teslim aldım. Güvenilir birisi. Teşekkür ederim
Bir adet alındı ve anında teslim edildi. İlgili ve işinde profesyonel. Çok teşekkür ederim
Hızlı bir şekilde işlemi gerçekleştirdi çok teşekkür ediyorum. İlgili ve bilgili birisi
Ödeme Yolları: Vakıfbank, Enpara, Papara, PTTbank