ayhanteke07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke o kadar basit olsa hocam, tbmyi kelimeler belirlemiyor o kelimelerde o sektörün reklamları gelir ama o tbmyi görmeniz site içeriğiniz içeriğin kalitesi ve ziyaretçinin sitenizde ki izlenimine bağlı olarak değişiyor, reklam alanlarında ki tıklamaya göre reklam kaliteli puanı vs gibi bir çok etken var tbmyi belirleyen.
Anlıyorum fakat sitemde hit alan 3 başlık var. Dün tbm 0.70 sterlin ken bu gün 0.06 sterlin. Bu değerler çok değişken. İçeriklerimde yüksek değerleri yakalamak için rekabet ve kazan değeri yüksek içerikler girmeyi planladım. Anlaşılan işe yaramayacak.

ebilge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir konuya değindin. Ona da şöyle cevap vereyim. Dünyada en yaygın dillerden biri İngilizce. O yüzden çok kaliteli içerikler üretiliyor. Bizim İngilizce seviyemiz belirli düzeylerde para kazanmak için bu tarz siteler açıyoruz. İster istemez kazanamıyoruz.
Forumda bazen görüyorum. İngilizce site yapıp satanlar oluyor. Bu sadece insan kandırmak başka bir şey değil. Ama açık açık yazınca vay efendim benim konumu baltaladın diye hemen saldırıya geçiyorlar.
İşin tuhafı dün 0.70 seviyelerinde olan tbm bu gün 0.06 içerik kalitesiz olsa dün de kalitesiz olurdu. Anlaması çok güç gerçekten.