fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kasko teminat miktarının yükseltmeniz yeterli olacaktır.
Kasko firmasına bunu belirtin yardımcı olurlar
Sigortam.net üzerinden iletişime geçin farklı seçenekler ile yardımcı olurlar.
Ayrıca yedek parçayı orjinal iste .

Hayırlı olsun şimdiden
Teşekkürler hocam bu teminat tutarı dediğiniz bu İhtiyari Mali Mesuliyet yazanmıdır ? anladığım o internetten baktım en önemli o diyorlar

WebHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allianz'dan uzak durun sikayetvarcom daki şikayetlere göz atarsanız ne demek istedigimi anlarsınız. 70 bin küsür kesinleşmiş alacağım mevcut, lastik don gibi uzatıp duruyorlar. ödeme alamazsınız! kaza anında aracınız yatar öyle beklersiniz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.!
hocam valla sompo ya baktım 7 bin diyor generali sizin yaşınızdan dolayı size kasko veremeyiz diyorlar en uygun allianz var gözüken benim trafik sigortasını yaptırdığım kişi axa sigorta 4500 tl allianz a 3500 türkiye sigortaya 4200 tl anadolu ya 4000 tl dedi bende baktım allianza 3000 e geliyor internetten, açıkcası kaskosuz kullanmakta istemiyorum ancak fiyatlar yüksek benim için geçmişimde araç yok ve sıfır ve yaşdan dolayıda etkilediğinden en azından allianza yaptırıp sonraki seneler farklı bir sigortayla çalışabilirim diye düşünüyorum şikayetleri okumadım birazdan bakıyım ama her türlü diğer firmalardada vardır şikayetler, birisi şöyle demişti kasko yaptırdım abc den örnek veriyorum ama kaskoyu onların üstünde olsada kasko yaptığım bayii ile konuşuyorum ve problemimi çözmüyor gibi birşeyler okumuştum bunda internetten direk bayii vs den değil allianzdan alıyoruz