1 kişiye ücretsiz facebook ve instagramda istediği reklamı çıkacağım 150 tl lik.

Çekiliş bitiş tarihi 22.12.2020 akşam 11:30

Eğer sizde sınırsız bir şekilde 150 TL'lik bakiyelerle reklam açmak istiyorsanız EĞİTİM PAKETLERİ VE KONU LİNKİ İÇİN :
https://www.r10.net/facebook-reklam-alimi-amp-satimi/2575399-128293facebook-amp-instagram-da-ucretsiz-reklam-cikin128293.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MERHABA !
Bu eğitim setimizde sizlere Facebook & Instagram'da nasıl ücretsiz ve sınırsız sponsorlu reklam çıkabilirsiniz bunu öğretiyoruz!
Bu eğitim ile günde 2-3 bin arası reklam çıkabilirsiniz
Eğitim Seti İçeriği
•Hesap nasıl açılır
•Checkpoint nasıl minimale düşürülür
•150 tl faturalandırmalı hesaplar nasıl oluşturulur
•Sanal kart nasıl oluşturulur
•Hesaplara nasıl yetkilendirme verilir
•Business manager nasıl kullanılır
•Cloacker nasıl kullanılır eğitim seti
•Reklamlar nasıl sorunsuz aktife geçirilir

EĞİTİM SETİNİ ALANLARA ÖZEL HIDEMYADS.NET'TEN
200 LİRALIK 35 CLOACKER HEDİYE
KAMPANYA BİTİŞ TARİHİ 19.12.2020

PAKETLER ;

MÜŞTERİLERİMİZİN YORUMLARI :
WLkn34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan E-Book eğitim aldım. Hoş sohbetle birlikte eğitimi inceledim ve bir süredir özellikle çok sıkıntı çektiğim güncelleme sonrası çıkamadığım reklamlarımı nihayet çıkmaya başlıyorum. Facebook reklamları konusunda zorlanan ya da çıkamayanlar bu eğitimden mıutlaka faydalanmalılar.
kizilcikbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim alındı ve başarıyla sonuca ulaşıldı. Kendisine çok teşekkür ederim.
Gonenious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhteşem bir eğitim. Reklam ile ilgilenen herkesin almasını tavsiye ediyorum!
whitesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan eğitim aldım yarın bire bir eğitimi verecek yararlı olacağını düşünüyorum gelişmeleri yazacağım alacak olan arkadaşlara fikir olması açısından. Gayet ilgili bir arkadaş ++
Simbus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim konusunda arkadaş sağolsun çok ilgili. Adım adım yardımcı oluyor, soruları cevapsız bırakmıyor. Tavsiye ederim
Metehaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekilişten kazanmış olduğum eğitimi bugün inceleme fırsatım oldu. Harika bilgiler var. Çok çok işime yarayacağı aşikar. Çok teşekkür ederim.
Mehteran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim alındı sorunsuz bir şekilde reklam çıkıldı. Gayet verimli ve güzel bir çalışmaydı. Teşekkür ediyorum kendisine. Aşağıya da ilk reklam çıktığımız çalışmanın görselini ekliyorum.

alcholicha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi aldım kendisi ilgili ve yardımcı oluyor, cevap vermemezlik ve ilgisizlik yapmıyor. Aklınızda soru işareti bırakmayacak şekilde bilgilendiriyor.
Ben memnun kaldım tavsiye ederim.
bayramkesgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son derece ilgili herşeyiyle anlattı sagolsun daha fazla bilgilendim güvenilir sorunsuz
Gonenious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 reklam ile verdiğimiz parayı çıkarttık. Aynı gün bile verdiğiniz parayı çıkartabilirsiniz. Başarılı bir taktik. Herkese tekrardan öneririm. Mesaj atanlar oluyor taktik nasıl diye buraya yazayım gerçekten reklam ile ilgileniyorsanız almanız gereken birşey. Satış sonrası desteği de mükemmel.
webcicocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim alındı. Gerçekten ilgili birisi, her türlü sorunuza yardımcı oluyor. Almak isteyen arkadaşlara hiç düşünmeden tavsiye ederim
Ekon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim alındı e-bookta ve videolarda her şey anlatılmış, kendisi de son derece ilgili bütün sorularıma sıkılmadan cevap verdi. Yöntemler için birden fazla alternatif sunarak sıkıntı yaşama oranınızı en aza indirmiş.
Sınırsız reklam gücünüz var 400 TL verip milyarlar kazanmak sizin elinizde Şimdiden teşekkürler
Not:Eğitim satışlarında kesinlikle iade söz konusu değildir lütfen bunu bilerek satın alınız..
Facebook kaynaklı güncellemeler dolayısıyla hatalar alabilir bu durumlarda sorumluluk kabul etmemekteyiz.
Reklamlarla ilgili tüm sorumluluk alan kişiye aittir
Videolu e-book ta desteğimiz yoktur yazılanlara ve videolara uyularak reklam çıkmayı deneyin!