bilgekadin2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence kimse bir şey düşürmeye çalışmıyor. Herkes her şeyin farkında. Buradaki çoğu insanın da zeka seviyesi normalin üzerinde. Bundan dolayı multi açılmış hesaplar da çabucak seziliyor ve alay konusu oluyor hepsi bu. Ben kadınım ve şimdiye kadar ticaret yaptığım halihazırda banlı olan kişi haricinde kimse bana saygısız, ahlaksız davranmadı. Bugün gerçekten kadın bir üye merhaba ben bilmem ne diye konu açsa kimsenin anormal tepkiler vereceğini düşünmüyorum. Abartılıyor kanımca İnsanlar alenen belli olan multilere alaycı tavırla tepki veriyor. Kadın erkek ayrımı olduğunu düşünmüyorum.
Sizi anladım, ancak iki konuda da gördüğüm olay ortaya çıkana dek de gelen yorumun ve yaklaşımın normal olmadığı yönünde. Zaten kadın bir üye normal şartlar altında bu şekilde merhaba konusu açacağını sanmıyorum, burayı genel forum gibi düşünmüyorsa. Sizin konularınızı aratmadım ancak bu türde bir konu açmadıysanız ki tahmin ediyorum açmamışsınızdır. Bu yüzden bahsettiğim kesim tarafından rahatsız edilmemiş olabilirsiniz ancak ben sadece fake olduğu anlaşıldığı için dalga geçildiğini düşünmüyorum. İş o radeye geldikten sonra güzel espriler gelmiş olsa da öncesinde sırf kadın üye olduğu için bir ilgi durumu var.

Ezbere konuşmamış olmak adına, mesajı yazarken konularınızı aratıp baktım. Dediğim şekilde bu tarz konu açmamışsınız, sadece mesleğiniz hakkında konu açmışsınız belki de ondandır. Bahsettiğim kesim zaten size mesaj atmaya çekinmiş olabilir Bu arada amacım #efsoduyar kasmak veya prim yapmak değil sadece ikidir aynı şey olduğu için biraz daha bu tip şeylere dikkat edilmesi gerekliliğini vurgulamak açısından bu konuyu açtım. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.