selcuksofta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı ben; işte bu ilanımdaki siteler https://www.r10.net/site-satisi/2562...m-satilik.html haber olanlarını satmaya da bilirim sıkıntı yok ama diğerini ve dediğiniz gibi daha önce satmaya çıkarıp 50-100 verdiler diye ASLA satmayıp kapatıp çöpe attığım, hatta konuma ilk yazana hediyedir diye verdiğim sitem var bende sizin gibiyim çöpe atarım zararına satmam. Bugün en basit envato teması 49-59 usd hala diyorlar 100 TL vereyim. Vermiyorum kardeşim çöp olsun. O canlı bir örnekti öğretmen olan arkadaşım bu siteyi satmaz zaten. Ama gerçek bu. Okulda 1.500 - 2.000 kişi var. Sitemi ziyaret edin demiyor direk reklam tıklayın diyor. Hatta diyor önce şu sayfaları gezin Çİn, Japon sayfa bulmuş bunları gezdikten sonra siteme girin, sitemde Çin, Japon reklam gelecek o gelince tıklayın diyor te allaammm ya. Allah size de hepimize iyi işler versin inşaallah. Bende tam zamanlı 31 yıllık muhasebe işimi bıraktım artık sadece siten para kazanmaya çalışıyorum. Adsense hayatım boyu beceremedim. Ama tanıtım yazısı veya footer link satışlarım fena değil şükür.
Bizim gibi küçük girişimcileri bitiren bence Google olmuştur. Her konuda haber sitelerini ilk sıralara koyuyor. Bizim içeriklerimiz daha kaliteli olsa bile geçemiyoruz, olduğumuz yerde sayıyoruz. Dolayısı ile ziyaretçi gelmiyor. Kazanç da olmuyor. Örneğin sizin sitelerinizde olduğu gibi, sitenin ederini yazıyoruz, harcanan paralara ve verdiğimiz emeklere karşılık bir fiyat belirliyoruz ama gelir olmadığından alan yok. Google işleri çok bozdu.