1) Favoriler sekmesinde favorlierimize aldığımız konular görünmekte lakin "geçersiz, kaldırılmış yada silinmiş" konular da listelenmekte, favorileri daha sonra alacağım hizmetler için kullanıyorum ya da ilgilendiğim takip ettiğim konular için epeyce kalabalık ve "geçersiz, kaldırılmış yada silinmiş" konuları kaldırmanın gizlemenin bir yöntemini bulamadım, konuya gidince bu uyarıyı vermekte ve favoriden kaldırılamamakta. Mümkünse favorilenen konular "geçersiz, kaldırılmış yada silinmiş" ise favori listesinden de kalkarsa çok tatlı olacak. Ufak bir detay ama işlevsellik açısından faydalı olacağını düşünüyorum. (Bu duruma bir çözüm varsa ben bulamamış olabilirim.)

2) Reklam alanları çoğaltılmaya çalışıyor galiba, imzalarda da benzer ölçülerde gif ve reklam görselleri kullanılıyor ve çok gözü yoruyor, tepeye story şeklinde reklam alanı koyulabilirse 2 reklam yerine 10 reklam koyulabilir hem reklam maliyeti reklam verenler için düşürülebilir hem de daha çok reklam alanı doğmuş olur diye düşünüyorum ya da imza kısmında gif özelliği kaldırılabilir pavyon gibi her yer yanar dönerli çok gözü yoruyor.

Verdiğiniz hizmetler ve gönüllü yapılan moderasyon için tüm r10.net ekibine teşekkürler