Madem birşeyleri siz yazdınız sanki sorun bizdeymiş gibi. Herkes görsün neden 9'undan beri çözülemediğini.
9'unda talep açmışsınız ve size soru sormuş personelimiz. Siz 10'unda yanıt vermişsiniz.
10'undan 17'sine kadar siz 1 tane adrese girip listeleme yapıp yapmadığını yazmamışsınız. 7 gün boşboş geçmiş ve bize diyorsunuz ki 9'undan beri çözülmüyor.
Adrese girdiğinizde istekleri siz de göremiyorsunuz çünkü.

3'üncü kez personelim size soruyor bu adrese girip ekran görüntüsü atar mısınız diye. Yukarıda limitinizin dolduğu görüntüyü atıyorsunuz sonunda.
Desteklere aldığınız yanıtlara bakın, sürelere bakın ve saygısızlık nerede tüm r10 üyeleri göstersin.
Biz destek için çabalarken gelip burada program başarısız, tam bir hayal kırıklığı hakediliyor mu r10 üyeleri söylesin.

Koyuyorsanız tüm ekran görüntülerini koyun lütfen. Saygısız diyorsanız, çözüm üretmiyorlar diyorsanız tüm kanıtlarınızla koyun.

Basbas bağırıyorum güncellemeleri yapın. Instagram değişiyor güncellemeleri yapın diye. Siz 17 kasımda yaptığımız güncellemenin dosyalarını kullanıyorsunuz.
Üzerinde tam 3 yeni güncelleme geliyor. Hiç birini güncellemiyorsunuz. Sonra spama giriyorum, program bozuk diyorsunuz.

Lisansınızı iptal ettim. Kalan 1 gününüzü iade edeceğim.

İyi geceler.