Savcılık aşamasına sanık olmaz şüpheli olunur. olay ile ilgili olarak muhtemelen ifadeye gitmediğiniz için ya kolluk kuvvetine talimat yazılmış ya da tebligat çıkartılmıştır. SMS ile davet sonrası yakalama çıkarılmaz. Büroya telefon ile ulaşın dosya numarasını iletin gidememe sebebinizi belirtip ifadeye gidip gitmeyeceğinizi sorun
Merhabalar
Atılan mesajlar 10.aya ait bende 10.ayın 23.de karantinaya alındık yaklaşık 1 ay sürdü temas ettiğimiz kişiler dahilinde üzerinden 2 ay geçmiş açık konuşmak gerekiyorsa bende unuttum 2 ay önce ki telefon görüşmemizde gelmezseniz arantınız çıkacak denmişti açıkçası daha yeni yeni kendime geliyorum dısarı çıkmaktanda geriye kalıyoruz 2 tane bebeğimiz var 2 yaşında benim aklıma takılan sadece kimliğim kayıp cıkarmaya gitmek istemedim arantım çıkmıştır diye e devlet üzerinden nüfüs kayıt orneği alsam eşim ile beraber gitsem bu kabul olur mı ek olarak siz bu işlerin içerisindesiniz bu dosyalardan bir şey çıkar mı geçen sene ev sahibi ile kavga etmiştim ifade vermiştim aynı bölge birde annem birisinden benim adıma şikayetçi olmustu benim ifadem sanırsam bunlara gerekiyor aksi taktirde bir şey düşünmüyorum ama her ihtimale karşı bu dosyanın içeriğini nereden nasıl öğrenebiliriz büro telefonları açmıyor