Bazen yaptığın işte uzmanlaşmak için sadece bilgi yetmiyor. Çünkü her sektörün farklı derinlikleri var. Hayat şartları var. Tecrübe var. Birsürü şey var..
Şunu söyleyebilirim ki yaşınıza kıyasla gayet başarılı bir sektör bilgisine sahip gibi görünüyorsunuz. Bu bence geçmişinizde açtığınız sitelerle ölçülemez. Deneyim farklı bir şey. En azından denemek farklı bir şey. Şimdi aynı kategorilerde siteler açsan eminim ki daha iyi yerlere getireceksindir.
Bu soruyu bizlere sorman bile çok naif bir insan olduğunu gösterir. Yoksa bu gözler 3 ayda kendine seo uzmanıyım diyenleri de gördü. Çağımızda bilgiyi projeye dönüştürmektense, bilgiyi inceltip satmak mantıklı geliyor insanların gözüne. Hızlı para.. Çok büyük bir yanılgı. Asıl uzman, yeteneklerini kendi için çok başarılı bir şekilde uygulayandır. Yeteneğini satan değil, yeteneğini paraya çevirendir. Bunu yıllar içinde farkedeceksin muhakkak.
Yaşın 17 iken işine, yeteneklerine ve tecrübelerine sahip çık. Geleceğine her anlamda yatırım yap. Çünkü bu çevre, bu ülke, bu ekonomik zorluk, bu standart yaşantı insana çok keşke detirtiyor. Keşke düşündüğümü o zaman yapsaydım!
24 yaşından birinden duyuyorsun bunu.
Sorunun dışına çıktığım yerler oldu kusura bakma. Düşündüklerimi aktarmak istedim. Hayırlı geceler.
Sırf bu yorumu almak için bile bu konuyu açardım açıkçası. Değeri yorumunuz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. İyi geceler.