Ekip üyemize ettiğiniz küfürler, ben bankacıyım parayı gönderdiğiniz zaman anında düşer siz bana yalan söylediniz dediğiniz için (ki dekont bile göndermiştik), atılan dekontun mobil bankacılıktan atılmış olmasına rağmen web bankacılığından göndermişsiniz siz bunu bana para gelmedi diye itham ettiğiniz için ayriyetten de bu değerli teşekkür konunuz için rica ederiz. Ayrıca sizi de - trade atmayın diye engellemediğimizi sırf yaptığınız ithamlardan dolayı sizinle artık muhattap olmamak için engellediğimizi belirtmek isteriz. Sert çıkmanız tabii ki doğal bir durum fakat keşke direkt olarak bana ulaşıp bilgi alsaydınız da bu durumu yaşamasaydık. İş işten geçmiş gerçi, yapabileceğimiz de bir durum yok burada.
Elbette işi verdiğimiz kişinin de *********** çıkmasının da bir etkisi var bu durumda fakat siz ücreti bize teslim ettiğiniz için tabiki bu sizi de ilgilendiren bir olay değil. Bizde yaptığımız ve aldığımız aksiyonlardan ders çıkarmaya çalışıyoruz, umarız da bir daha böyle bir durum yaşamayız ve bunun önlemini de almaya çalışacağız. İş işten geçtikten sonra da diyebileceğimiz bir şey olmuyor tabii ki. Yine de yaşadığınız bu durum için özürlerimizi iletiyoruz.
Sağlıcakla kalın