New York tan merhaba son yerden resim atayim biraz iciniz ususun bu soguk new york sokagindan oncelikle bol sans diliyorum sevgili kardesim su an turkiye den vize alimlarinda epey gec tarihlere ve hatta artik turklere eskisi gibi kolay vize verilmediginden artik hepimiz eminiz sebeplerine gelince bir den fazla sebebi var Trumpin soguk vize politikasi, corona ve diger politik durumlar neyse sorunun cevabina gelince aslinda beklemekte fayda var zaten konsolosluk vize icin gunu bile aylar sonrasina verecektir ....cunku Joe Biden gocmenlik reformu yapacak bu gocmenlik reformu kacinilmaz cunku su Anda american gocmenlik sistemi bozuk cogu dosyalar raflarda duruyor bir nevi oteleme erteleme durumlari gocmenlik reformundan sonra puan systemi getirebilirler ornekleri var Canada vesaire gibi zaten Americada da var benzer system ama tam Canada gibi degil yatirimci vizesi , ogrenci vizesi , work and travel , turist vizesi giris suresince birisini gercekten bulabilirsen evleenebilirsin ki bu ihtimal en zayifi parayla evlilik en tehlikelisi kesinlikle aklinizdan bile gecirmeyin paralarin ustune soguk su icersiniz ( ha bir kac farkli sekilde u vizesi alanlar var magduriyet vizesi ) bunun icin burada birlikte yasiyor olmalisiniz ve esinizin gercekten size saldirmasi sizi magdur durumlara dusurmesi gerekiyor boyle manyak kisiler bulursaniz hic kacirmayin cunku samimiyetimle soyluyorum o kisi yuruyen abd vatandasligi demek onu bulan kisi icin zaten Trump donemi boyunca vIze alabilmeniz icin orada milyoner olmalisiniz burasida ayri bir cikmaz onada imkan yok ... ogrencilik ve okul sonrasi calisma ? Cok zorlayici yorucu olur zaten suan is bulma ihtimali gercekten cok zayif cunku Christmas ve yeni yil geliyor .... yani 1 sene sonrayi beklemek zorundasiniz sevgili turkiyede yasayan degerli vatandaslar americada su an cogu yerler tekrar kapatildi coronadaki artislardan dolayi .... simdilik bu kadar ama tabi baska sormak isteyenler olursa lutfen buradan sorun ozelden cevap vermeye inanin vaktim yok bol sans.