Burdan sorıyım hocam ben 20 25 adet paravan kurdum bu söylediklerini ne yazikki çoğunu yapmam çok zor. bu sitelerdeki linklemeleri nasıl yapmalıyız alt sayfalardan diğer sitelerin alt sayfalarına link vererek yürüyorum. anasayfalara ne ölçüde link çıkmalıyım birde linkleri doğal gözükmesi için dofollow nofollow karısık vermeyı planlıyorum
Öncelikle bu dediklerimin tamamını yapmazsan paravandan sonuç alman çok zor. Alınmaz mı? Alınabilir ama burada bir iş yapılıyor, salt varsayımlarla yapılan şeyin adı kumardır, iş değil. Vakit harcama derim. Zaten konu başlığında da yazdım ya "
Açtığım PBN'lerden Neden Sonuç Alamıyorum?" işte tam olarak anlattıklarım yapılmadığı için sonuç alamıyor insanlar.
Tavsiye bittikten sonra soruna cevap vereyim; bu sorunun tam bir cevabı yok. Neden yok? Her makalenin link verme ihtiyacı farklıdır. Ben okuyucunun tıklamayacağı backlinki alma taraftarı değilim. Okuyucunun tıklamayacağı backlink sadece EDU sitelerde ve Wikipedia'da işe yarar. Yani benim yaptığım testlerin sonucu bu. EDU sitelerde makale içinden olmalı (profil ve yorum backlink tıklama almıyorsa hikayedir), Wiki'de de makalenin neresinden olduğu çok önemli değildir. Kaynakça kısmı dahil her yerden olur.