Bu tarz platformlarda yöneticiler taktir edilir, sevilir ama bunlar karşılıksız değildir. Projeler kalıcıdır, isimler geçicidir. Coşkun'un radmin'den devraldığı bayrağı kuşkusuz çok iyi yerlere taşıdığı belli. Vakti zamanı gelince ondan da birileri alıp bayrağı daha iyi noktalara taşımaya çalışacaktır. Düşünsenize r10.net'in 100 sene sonra da ayakta olup, uluslararası bir şekilde yayın yapan bir platform, kuruluş artık o zaman ne olacaksa olduğunu.
Coşkun'un iş hayatını taktir ederim ben de, özel hayatında da iyi bir insandır ama benim için bu kadar. Dediğim gibi r10.net kalıcıdır, isimler gelir gider.
Genelde bu tarz söylemlerde bulunan arkadaşların yaş grupları küçük. Normal karşılıyorum, YouTube'da 2 video çeken kişiler de, sürekli günlerini geçirdikleri forumun sahibi de, x y z kişisi de onlar için aynı yerde. Onların artık bakış açıları, yaşam tarzları bu. Yadırgamıyorum ama suyunu da çıkarmamak lazım.
oraya buraya etiketleyip, boş boş pm gönderip hem yoruyorlar hemde gerçekten bize ihtiyacı olan kişilerin haklarından çalıyorlar başka birşey yok..
benim hayatımdaki felsefe belli ne kadar az insan o kadar iyi