Değerli R10 ailesi; sizden 2 konu hakkında tavsiye rica ediyorum.
2 Yıldan fazladır düzenli içerik sağladığım blog sayfam var; Google’a kayıtlı ve adsense reklam alabiliyor fakat reklam gelirleri çok düşük. Sürekli içerik giriyorum ama benim sorunum trafik çekmekte. Normalde Facebook grup sayfalarına paylaşım yapıyorum ama yeterli olmuyor tabi. Bunu yükseltmek istiyorum.
Konunun uzmanlarına sormak istiyorum: adsense gelirlerimi günde en az 100 tl nasıl yapabilirim?(Blog sayfamın konusu: tarih, inceleme,sinema, genel kültür vs)
Benim düşünceme göre: Sitem için toplu mail gönderileri mi oluştursam, malum ne kadar çok kişi gelir ve reklamlara tıklarsa o kadar reklam ücreti alıyoruz adsense tarafından. Böyle trafik çekebilecek, sitemin linkini paylaşacak toplu mail sistemleri vs var mı?
Bir de Admobil olayı varmış, bu getirisi olan bir şey mi?
Bir diğer konu: Adope Pr. Pro kullanabiliyorum, İleri derece İngilizce biliyorum (kitap çevirecek seviyede ve 2 tane çevirdim) Bu platformda da içerikler ürettim ama bir türlü düzenli gelir sağlayamıyorum.
Bu 2 konuda yardımcı olabilecek arkadaşların tavsiyelerine ve iş birliklerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.