Herkese selamlar,

Geçtiğimiz hafta 100k+ takipçisi olan bir hesabımdan görsel paylaşmıştım. Görseli paylaşır paylaşmaz hesabım geçici olarak kilitlendi. Ara ara bu şekilde kilitlenmeler oluyordu ancak SMS yoluyla hemen açılabiliyordu. Hesabı 2013 yılında açmıştım etkileşimleri de gayet iyi olan bir hesap.

Paylaşım sonrası hesap sesli arama onayına düştü. Herkesin yaşadığı ancak birçok arkadaşın çözüm üretemediği bir yöntem. Bir türlü sesli arama gelmiyor maalesef. Saatlerce sorunun çözümü için arama yaptım, tabii ki bir sonuç elde edemedim.

https://www.unibilgi.net/twitter-ses...sorunu-cozumu/ burada yapılan işlemleri yaparak çözüme ulaştım. Önce şifre değiştirdim ardından farklı saatlerde onay kodu arama butonuna bastım. Whatsapp üzerinden arandım. Aramada girmeniz gereken kod 3 defa söyleniyor. ilk 2'si 5; sonuncusu ise bizim işimize yarayacak olan 6 haneli kod. Özellikle son 6 haneli kodu kaydetmelisiniz.

Forumda da çok fazla arkadaş bu sorunla karşılaşmış. Umarım sorunu çözersiniz. Herkese hayırlı kazançlar.