Hocam öncelikle bu konuyu site tanıtım bölümüne açarsanız daha doğru olur .
Bunun dışında Domain de siteniz de güzelmiş . Kaliteli duruyor elinize emeğinize sağlık . Ancak bu başlıklarla organik hit kazanmanız biraz zor gözüküyor.
Hocam domain hakkında fikir önerilerini değerlendirmekti amacım. Akılda kalıcılığını ve diğer etkenleri göz önünde bulundurmaktı. Site tanıtım kısmı da daha doğru değerlendirilmesi için verilen bilgiydi. Kusuruma bakmayın.
Tema güzel ama yan sağ kısım çok boş, biraz bileşen ekleseniz güzel durur. Anasayfanın uzun olmasını hiç sevmemişimdir. Maksimum 7 yazıda tutarım hep. Sizin şuan varsayılan 10 yazı bulunmakta anasayfa da biraz düşürseniz bence daha güzel olur. Arkadaşlarınızı ortak etmeyin hep yarı yola bırakırlar.

Tecrübeyle sabittir.
Ek olarak: Yazı içine girildiğinde yazı öne çıkan görsele basınca yenisayfa ile birlikte resim açılıyor. Bu iyi değil, header bölümünüzde logo altı kısmında yazı isimleri yerine Anasayfa, Hakkımızda, iletişim kısımları kesinlikle olmalı diye düşünüyorum. Sarı renk güzel durmuş, logo yapıp koyarsanız site daha güzel görünecektir.
Üst mesajdaki arkadaşında dediği gibi google üzerinden ziyaretçi gelmesi neredeyse imkansız bir hal almış. Başlıklar daha özenli ve aranabilecek şeyler seçilmeli. Bu şekilde de kullanılabilir fakat sadece yazmış olursunuz.
Google üzerinden ziyaretçi alması direkt sayfa ismi ile doğru orantılı olabilir sanırım. Onun dışında yazarların yazılarını direkt olarak arayıp bulmak baya zahmetli ve imkansız olacaktır zannımca. Çok uzun süredir blog işleten biri olmadığım için önerilere açığım tabi. Boş olan kısımları dolduma, eksikleri düzenleme konusunda elimden geleni yapacağım. Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.