minigaindev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. Kendi yazdığım ve şimdilik birkaç arkadaşımla beraber daha bir blog kurup yazılar yazmak istedim. Uzun süredir profesyonel olmadığımı belirterek karalayan birisiydim. Şimdi de yazılarımı orada paylaşıyorum. Bakıp fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Zamanla daha da büyütmeyi istiyorum ama bakalım hayırlısı.

Zihnimdeki.com
Tema güzel ama yan sağ kısım çok boş, biraz bileşen ekleseniz güzel durur. Anasayfanın uzun olmasını hiç sevmemişimdir. Maksimum 7 yazıda tutarım hep. Sizin şuan varsayılan 10 yazı bulunmakta anasayfa da biraz düşürseniz bence daha güzel olur. Arkadaşlarınızı ortak etmeyin hep yarı yola bırakırlar. Tecrübeyle sabittir.

Ek olarak: Yazı içine girildiğinde yazı öne çıkan görsele basınca yenisayfa ile birlikte resim açılıyor. Bu iyi değil, header bölümünüzde logo altı kısmında yazı isimleri yerine Anasayfa, Hakkımızda, iletişim kısımları kesinlikle olmalı diye düşünüyorum. Sarı renk güzel durmuş, logo yapıp koyarsanız site daha güzel görünecektir.

Üst mesajdaki arkadaşında dediği gibi google üzerinden ziyaretçi gelmesi neredeyse imkansız bir hal almış. Başlıklar daha özenli ve aranabilecek şeyler seçilmeli. Bu şekilde de kullanılabilir fakat sadece yazmış olursunuz.