Dostlar Merhaba
Google maps üzerinden işletmemi ekledim arama kısmına yazınca çıkıyor işletmem ama direkt harita üzerine gelince o şekilde gözükmüyor, bunun için ne yapmam gerekiyor? Ayrı olarak da instagram gibi yerler de de görünmesini istiyorum konumun onu nasıl yapabilirim? Cevaplarsanız sevinirim. Şimdi'den Teşekkürler.
Ben de aynı problemi yaşıyorum, haritaya eklediğim konuma zoomlayarak gidiyorum tıklamadığım sürece bina üzerinde işletme adı çıkmıyor. Eğer binanın üzerine tıklarsam o zaman çıkıyor konum adı
Merhaba, aslında hatalı yaptığınız birşey yok genelde bu sorunla çok karşılaşıyoruz yapmanız gereken bir durumda yok çünkü harita'da görünmeme sebebiniz aslında çok basit bir nokta yeni bir isyeriyseniz işletmeniz yeni ve ziyaretçi sayıniz az kaynak problemi bu, peki eski bir işletme iseniz etrafındakiler çıkıyor ben neden görünmüyorum diyorsaniz aslında yine aynı sebepten işletmenize gelen kişiler haritayı kullanıp gelmiyor "asıl sorun" budur. Yani kaynağı ziyaret ne kadar çok edilirseniz insanlar işletmenize gelirken ne kadar çok yol tarifi alıp gelirse o kadar sizde diğer etrafinizdakiler gibi gözükmeye başlayacaksınız.
Bunu şu şekilde değerlendirmeyin o zaman ben forumdan yorum paketi alayım öne çıkarım ilk sıraya gelirim bu işi yapan arkadaşlar dediğimi yalnış anlamasın fakat ben Google kuralını iletiyorum " yorum satın almak hatadır" bunu ben demiyorum ben sadece Google söylemiş olduğunu aktarıyorum.