Arkadaşlar Jenerik kullanıcı adı ve domain nedir? Bu konuda atılan bir sürü başlık görüyorum. Buna bir düzenleme gelmesi süper olacak.
@Trabzon kullanıcı adı jenerik bir kullanıcı adı - @trabzonlular DEĞİL.
adem.com jenerik bir domain. ademim.com değil.
Lütfen başlıklara tıklatıp tüm konuları okutmak zorunda bırakmayın. --- KAVGA KONUSU DEĞİLDİR , RAHATSIZLIĞIMI BELİRTTİM.----
Hocam bire bir yanındayım. Ama sırf sizin yazdığınız konu yok ki. Domainim kaç lira eder. Vergi borcum ne olacak. Vergi yapılandırma nasıl olur.
Hadi başlık açtı diyelim eyvallah. Örnek haber siten olsun 6 ay 1 yıl sonra ay da 20 K adsense alırsın diyenler. Forumdan atılmayacağımı bilsem tek tek küfür yazacağım. Sen 20 k değil. 5 k kazandığını bana göster tamam diyeceğim. Gençlerde yanlış yönlendiriliyor. İnancım kesinlikle bu. Bu örneği de yaşatayım. Bende buna benzer sebeple haber sitesi açtım 14 yaşında aylık adsense maalesef 20 K değil AYLIK 30 TL yalan olmasın bir kere 42 TL olmuşluğu var

Yani böyle atıp tutanlarında ne yazdığına aslında müdahale edilsin isterdim. Ne bileyim madem yorum yazıyor. Al diyecek kardeşim bu ...haber.com sitem bu da adsense görselleri al sana 20 k. Ama diyecek ben 20 k kazanç içinde 30 k harcıyorum.

Okuyan arkadaşların sabrı için teşekkür ederim. Ancak doğal olarak deriz ya hep demokrasi var. Forum hangi birine yetişsin ki. Zaten sizin açtığınız konu beni en çok güldürenlerden. Bir de tek harf domain, 2 harf domainde öyle. Ya adam google da kuru fasulye nedir diye arattığında. Birinci sayfa ilk 3 5 makaleden biri senin siten değilse okunmuyorsun. Siz x.com tek harf olsa ne olur. Jenerik site adı nedir allah aşkına. Ya da jenerik kulkanıcı adı.
Herkese iyi forumlar