ByMezarkabul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasssıııll zoruna gidiyor dimi nassılll, kuduruyorsun çatlıyorsun dimi ha söyle!!!
Yalan konuşulması mı? evet hocam her ahlaklı, namuslu, karakter sahibi insan gibi benimde zoruma gidiyor. Benim siyasi görüşüm olmaz. Ben doğru yanlış diye konuşurum. Mesela azıcık çevresini algılayabilen bir insan illa fox haberi kötülemek istiyorsa geçtiğimiz günlerde selçuk tepelinin daha haberi araştırmadan canlı yayında sağlık çalışanları için korona virüsün meslek hastalığı sayılmamasını eleştirirken içeriden uyardılar. Çünkü o gün hükümet tarafından meslek hastalığı sayılmıştı. Ancak selçuk tepeli hiçbir hazırlık yapmadan sırf körü körüne başladı saydırmaya. Bu habercilik değildir, habercilik böyle olmaz. İçinde belli bir kesime kin ve öfke besleyen canlılar var ise buradan yürüyüp, bunun üzerine konu açabilirlerdi mesela. Ancak a haber ne yazıyorsa ona inandıkları için bu duruma düşüyorsunuz.

Bak arkadaşım sana da tane tane anlatayım. Bu ülke hepimizin. Bu ülke için iyi bir şey yapılıyorsa hepimize yararı var hepimiz seviniriz. Ancak takım tutar gibi parti tutmak cahilliktir. Zaten bir insan bir konuda fanatizme kapıldıysa o insan benim nazarımda zaten cahildir. Düşünsene tuttuğun takım için çocuğunun doğum gününde bulunmayıp maça giden birini? İnşallah bir değil binlerce tren çine gider ülkemizden. Ama çine uğurlayıp haydarpaşadan çıkmasın. Gösterişi israfı bırakalım artık ülkemizle ilgilenelim.

Dün akşam chp sinden de akp sinden de içim kalktı. Seviye yerlerdeydi. Biri çıktı ötekine hakaret etti, öteki çıktı ötekine hakaret etti. Mesai saatinde benim param ile birbirlerine laf soktular iş üretmediler. Ne zaman bunun farkına varırsın işte o zaman ülkeni seven ve ülkenin gerçekten gelişmesini isteyen insan olursun.

Yoksa forum forum dolaşıp tren kalktı mı, kalktıysa nereye gitti, yoksa tren evine mi kaçtı diye orada burada konu açarsın.