Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Sitenizin hangi ülkedeki sunucuda barındığının bir önemi yok.
- Bu iş deneme yanılma yöntemi de değildir. Pagespeed, cache süresi 4 dakikadır! Anlık olarak nokta unutulabilir, css sprite uygularken bile anlık parça parça bozulmadan eklemek gerekir. Devamlı sorgu alıp kontrol etmen gerekir. Sadece bu işlem için bile 2 saat geçer. (CSS Sprite) İleri düzey.
- Sunucu bilgisi paylaşmanıza gerek yok. FTP Bilgilerini vermeniz yeterli.
- Bu işi çok çok iyi yapabileceğime inanıyorum. Profilimde ve konularımda 200 üzeri referansı girip inceleyebilirsiniz.

Ancak mesajlarınızdan anladığım kadarıyla, paranız sizi rahatsız ediyor. Ego tavan.
FTP bilgilerinizi teslim edin, %100 olarak teslim edelim, sizden para pul çaput beklemiyoruz.
Kendi cebimizden 2,000₺ de TSK vakfına bağışlayayım.
İnsanları para ile satın alamayacağınızı öğrenin.

Pardonda siz kimsiniz ne icin ftp bilgisi teslim edecegim? Siz kendinizi ne zannediyorsunuz bu işi yapacak dunyada kalmis son insan edasiyla konusarak Tarzan gibi konuya atlayıp insanları para ile satin alamayacagimi zirvalamissin rahatsizliginizi anliyorum konumda calismk istemedigim insanlar statusunde belirlemis oldugum oznitelikleri uzerinize alindiginiz gozukuyor,
Zaten sırf yirtik dondan firlar gibi firlayip her isi yapabilecegini sanip alan ve isi eline yuzune bulastiran kisiler konuya atlamasin diye cok net bir sekilde yazmama ragmen hala sizin gibiler maalesef bu forumda bulunuyor.

Simdi show yapmayi bir kenara birak icraatla show yap ve hemen canli video kaydinizi alip 2000tl tsk vakfina bagislayin ve konu altindan videomuzu atin bizde gorelim konustugun kadar icraat varmi.. bekliyorum..