hurdijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni clio 1.0 sürüş keyfi açısından hoşuma gitmedi açıkçası. Ki eski 1.5 dci clio sürücüsüyüm. Rio hiç kullanmadım ama rio’nun daha iyi olacağını düşünüyorum
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kia rio euroncap yıldız sayısı 3
Renault ise 5 yıldız aldı.

İkisi arasında düşünmeden clio derim ama 90 bg lik turbolu 0.9 tce daha iyi.

110 bg lik skoda fabia ikisinden de iyidir.
burhandmrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben olsam 72 bg 95 Nm clio için o parayı vereceğime Egea Hatchback 1.4 95 bg 127 Nm Urban Plus alırım en azından C sınıfı bir araç. Bu motorları kullanmadım ama yol tutuşu egea daha iyi kesinlikle.
MeyRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rio sürüş ve konfor bakımından Clio kıyasla çok daha üstün geldi bana. İkisini kullandım ek olarak Rio da bulunan teknoloji bana göre daha üst geliyor. Euroncap bakımından değerlendirme yapamam ama Rio da güvenlik açısından oldukça sağlam. Kaporta kısmında Clio ya göre daha kaliteli malzeme kullanılıyor
ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski Rio'yu uzun yıllar kullandım az yakar çok kaçar ve parçası da ucuz bir araçtı yenisini de o kadar olmasa da bir süre kullandım eskisinin tadını vermedi. Clio için bir şey diyemem ama Kia genelde kullanıcısını üzmez tavsiye edebilirim.
ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu mesajı yeni gördüm flood yapmış gibi olacağım ama Clio hakkında bilgim olmamakla birlikte Rio'dan daha iyi bir yol tutuşu olduğunu nereden çıkardınız. Kullandığım araçlar içerisinde bahsettiğiniz segmentte Rio'da efsane bir yol tutuşu var. Sanırım Rio kullanmadınız hiç.

Dostlar anca dönüş yaptım teşekkürler yazılarınız için pazartesiye bir bayii ile anlaştım
Citroen C3 1.2 84hp feel(boş paket) 143 bin tl istiyorlar
hoşuma gitti pazarlıkla 140 a alabilirim diye düşünüyorum fiyattan ziyade araç hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.