Lütfen bazı arkadaşlar üstüne alınmasınlar, beni bilen bilir. Çok şükür reklam açmada bir sorunum yok. Sadece şu konudaki bazı arkadaşlara bilerek pm attım. Örnek veriyorum, kart eklemeyi çözmüş, ancak hesap açamıyor, veyahut kart ekleyebiliyor, reklam giremiyor vs.vs. Her birine ayrı ayrı sıkıntıları ile ilgili pm attım. Sen bana kart eklemeyi göster, ben sana şunu göstereyim. Sen bana hesap açmayı göster, ben sana şunu göstereyim tarzında.

Ancak sonuç ne ? Hiç birinden tabii ki dönüş yok.

Buradaki bir çok kişi milletin sömürerek, sadece kendi paçasını kurtarma peşinde. Ondan dolayı bu konudan çok fazla hayır beklemeyin arkadaşlar. İnanın bana bir çok kişi sizi yanlış yönlendirecektir. Sevgili @Gokhanguzeloglu'in bu konuyu açma amacı çok farklıydı belli, karşılıklı yardımlaşarak sorunları çözmek. Ancak burada kimsenin birbirine yardım edeceği yok.

Çok ilginç bir şekilde, insanlar birbirine düşman olmuş gibi yorumlar, mesajlar atıyor... Biraz yaşınızın ve forumun ağırlığını kaldırın lütfen.

Nacizane tavsiyemdir, milleti boştan yere beklemeyin, çözmüş olan adam buraya gelip de gösteriş yapmaz. Gider reklamını açar...

Sevgiler,