bLaxiSS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birgün kötü bir haber aldım hanım hastaneye kaldırılmış, hanım gebe ve bebeğimizin içinde bulunan su kesesi yırtılmış vs vs..
işlerim güçlerim yolundada değildi hastene masrafları vs. hanım hastanede yatıyor özel hastane birde malum insanın canı olunca para pulu gözü görümüyor.
zaten devlet hastanesindede bizimle adam akıllı ilgi olacağınıda düşünmüyorum ner neyse..
deli gibi para lazım bana hastanedeki kaldıgımız bölümde günlük 4bin lira zaten batağın içerisindeydim kendi kendime düşünüyorum napsam napsam diye..
aklıma iyi kötü artık neyse domainlerim vardı biraz onlar geldi ama 1 ayı doldurmadığı için satışa çıkarmam forum kuralları gereği yasaktı cıkaramadım..
@WebWon; a bildirdim durumu dedim satmam lazım para lazım beni @Coşkun Çetin; e yönlendirdi. durumumu izah ettim..
bu koca yürekli adam naptı biliyormusunuz sen domainlerini satışa çıkar ben hemen ucretsiz olarak sponsor reklama çıkarıyorum dedi ve 1 ayını doldurmamış domainlerim hızlıca satıldı işimi gördümü 3-5 saolsun herkez destek cıktı azda olsa yaraya merhem oldu.
onun için Coşkun beyin bende yeri ayrıdır benden yaşça küçüktür ama abimdir..,
babamın oğlu değildir ama kardeşimdir abimdir kendisi..
belki soracak kişiler olacaktır o sebeple yazmakta fayda gördüm hanım şu anda şükür iyi ama bebeğimizi malesef kaybettik.
Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzüldüm.
Bazen elden pek bir şey gelmiyor. Kelimeler boş tek söylemek istediğim Allah size ve ailenize sabır versin...